Dobrodelni koncert

Policijsko veteransko društvo »SEVER« DOLENJSKA IN BELA KRAJINA je dne 22.11.2019 ob praznovanju 30. obletnice akcije SEVER 25-letnice združenja SEVER in20-letnice PVD SEVER Dolenjska in Bela Krajina v sodelovanju z Društvom za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele Krajine »SONČEK« priredilo dobrodelni koncert, ki se je odvijal v Športni dvorani MAROF v Novem mestu.

Slavnostni govornik na koncertu je bil g. Marjan Šarec, predsednik Vlade RS, ki je prevzel tudi častno pokroviteljstvo koncerta.

Na dobrodelnem koncertu so nastopali:

Policijski orkester, Pop Design, Tanja Žagar, Manca Špik, Nuša Derenda, Irena Yebuah Tiran, ansambel Mladi Dolenjci, ansambel Novi spomini in ansambel Mladi Belokranjci.

Izkupiček koncerta je bil namenjen društvu SONČEK - Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele Krajine, kateri je ravno letos v aktivnostih za nakup novega prilagojenega vozila-kombi, saj je kombi, ki je trenutno v uporabi v zelo slabem stanju, je že polnoleten, star je polnih 19 let..

Program sta povezovala Klavdija Kotar in Robert Erjavec

Športna dvorana Marof v Novem mestu je bila popolnoma zasedena, skupaj je bilo prodanih preko 1200 kart, izkupiček od prodanih kart v skupnem znesku 12.060,00 eur je bil na samem koncertu v obliki bona izročen direktorici Društva za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele Krajine»SONČEK« g. Violeti Suhadolnik.

 

Celotni posnetek koncerta 

Intervju z g. Marjanom Šarcem