OBVESTILO O SMRTI ČLANA PVD SEVER DOL. IN BELE KRAJINE

Sporočamo vam žalostno vest, da je v soboto 02.07.2022 v 67. letu starosti umrl član PVD Sever Dolenjska in Bela krajina, odbor Metlika, STANKO SIMONIČ, roj. 26.10.1955 iz Drašičev 56.

Pogreb bo v sredo, 6. julija, ob 16. uri na pokopališču v Rosalnicah pri Treh Farah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v mrliški vežici v Metliki. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist obnove cerkve pri Treh Farah v Rosalnicah.

                                            

 

Stanko ohranili te bomo v lepem spominu

Stanko ohranili te bomo v lepem spominu

Stanko Simonič je član Policijsko veteranskega društva Sever od samega začetka. Bil je veteran vojne za Slovenijo. Kot rezervni miličnik je sodeloval v akciji Sever in potem v vseh osamosvojitvenih procesih leta 91. Za prispevek v času vojne 91 je prejel srebrni znak osamosvojitve in leta 2019 za aktivnost v društvu bronasti znak sever.

Obvestilo članom!

Člani PVD Sever DBK odbora Metlika se bomo od pokojnika poslovili v sredo kjer bo ob 11. uri delegacija društva položila cvetje.

Ob 15,00 uri se zberemo vsi člani, ki bomo sodelovali pri žalni svečanosti na parkirišču pred mrliško vežico v Metliki se še zadnjič poslovimo in nato pospremimo pokojnika na pokopališče v Rosalnicah kjer bo pokopan.

Pogrebnih svečanostih se udeležimo v svečanih uniformah (hlače, srajca kravata in kapa, brez suknjiča). Ostali ki nimajo svečanih uniform se udeležijo oblečeni v majicah in kapah društva.

 

                                                                                     PVD Sever DBK

                                                                                      Odbor Metlika