22.11.2019 Dobrodelni koncert Policijsko veteranskega društva Sever Dolenjska in Bela krajina

Policijsko veteransko društvo »SEVER« DOLENJSKA IN BELA KRAJINA je dne 22.11.2019 ob praznovanju 30. obletnice akcije SEVER, 25-letnice združenja SEVER in 20-letnice PVD SEVER Dolenjska in Bela Krajina v sodelovanju z Društvom za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele Krajine»SONČEK« priredilo dobrodelni koncert, ki se je odvijal v Športni dvorani MAROF v Novem mestu.

Predsednik PVD Sever DBK Marjan Dragan in direktorica za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele Krajine»SONČEK« g. Violeta Suhadolnik

Predsednik PVD Sever DBK Marjan Dragan in direktorica za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele Krajine»SONČEK« g. Violeta Suhadolnik

Policijsko veteransko društvo »SEVER« DOLENJSKA IN BELA KRAJINA je dne 22.11.2019 ob praznovanju 30. obletnice akcije SEVER 25-letnice združenja SEVER in20-letnice PVD SEVER Dolenjska in Bela Krajina v sodelovanju z Društvom za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele Krajine»SONČEK« priredilo dobrodelni koncert, ki se je odvijal v Športni dvorani MAROF v Novem mestu.

Slavnostni govornik na koncertu je bil g. Marjan Šarec, predsednik Vlade RS, ki je prevzel tudi častno pokroviteljstvo koncerta.

Na dobrodelnem koncertu so nastopali:

Policijski orkester, Pop Design, Tanja Žagar, Manca Špik, Nuša Derenda, Irena Yebuah Tiran, ansambel Mladi Dolenjci, ansambel Novi spomini in ansambel Mladi Belokranjci.

Izkupiček koncerta je bil namenjen društvu SONČEK - Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine, kateri je ravno letos v aktivnostih za nakup novega prilagojenega vozila-kombi, saj je kombi, ki je trenutno v uporabi v zelo slabem stanju, je že polnoleten, star je polnih 19 let..

Program sta povezovala Klavdija Kotar in Robert Erjavec

Športna dvorana Marof v Novem mestu je bila popolnoma zasedena, skupaj je bilo prodanih preko 1200 kart, izkupiček od prodanih kart v skupnem znesku 12.060,00 eur je bil na samem koncertu v obliki bona izročen direktorici Društva za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele Krajine»SONČEK« g. Violeti Suhadolnik.

Tekst in foto: Drago Sikošek