11.01.2019 PONOVLETNO SREČANJE ODBORA METLIKA

Člani PVD Sever Dolenjske in Bele krajine, odbor Metlika so se dne 11.01.2019 srečali na po novoletnem srečanju, katerega se je udeležilo 31 članov.

Člani PVD Sever Dolenjske in Bele krajine, odbor Metlika so se dne 11.01.2019 srečali na po novoletnem srečanju, katerega se je udeležilo 31 članov. Udeležence je uvodoma pozdravil predsednik odbora Metlika Mladen Desnica, se jim zahvalil za sodelovanje pri izvedenih aktivnostih društva v preteklem letu ter jim zaželel veliko uspeha in krepkega zdravja v letu, ki je pred nami. Zatem je navzoče pozdravil predsednik PVD Sever DBK Marjan Dragan, ki se je ravno tako vsem zahvalil za njihovo sodelovanje pri aktivnostih društva v preteklem letu. Na kratko jim je predstavil načrtovane aktivnosti društva v tekočem letu ter jih povabil na zbor članov društva Sever DBK, ki bo 15.02.2019 v Novem mestu, kjer bodo podrobneje seznanjeni o vseh aktivnosti društva, ki pa jih ni tako malo.

Predsednik društva Marjan Dragan in predsednik odbora Mladen Desnica sta v nadaljevanju posameznikom podelila BRONASTI IN SREBRNI  ZNAK OSAMOSVOJITVE. Zatem je sledilo družabno srečanje po Belokranjski tradiciji ob pečenem odojčku in jagenjčku ter žlahtni belokranjski kapljici. Vse dobrote nam je pripravil veteran vojne za Slovenijo in član našega društva Stanko Simonič na turistični kmetiji, ki jo vodi skupaj z svojo družino.